Αρχική Σελίδα

Shenzhen QOHO Electronics Co.,Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. ηλεκτρονικής Shenzhen QOHO, ΕΠΕ βρήκε το 2005 το έτος, που είναι επαγγελματικός κινητός κατασκευαστής συστημάτων παρακολούθησης, εμείς ειδικεύτηκε στην κατασκευή, αναπτυσσόμενος το όχημα που ο κινητός εξοπλισμός, κινητές λύσεις CCTV περιλαμβάνει κινητό DVR, Vehilce DVR (3/4G Huawei επικοινωνούν τον πίνακα και Hisilicon) και οι κάμερες οχημάτων, αστυνομεύουν το φορητό προϊόν DVR. Παρέχουμε τις περιεκτικές υπηρεσίες που καλύπτουν την έρευνα & την ανάπτυξη, προϊόντα, πωλήσεις, και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων. Συνεχίζουμε συνεχώς τη σημαντική ανακάλυψη και την καινοτομία τεχνολογίας επιστήμης ο τομέας. Το εμπορικό σήμα μας είναι QOHO. Η διεύθυνση εργοστασίων μας βρίσκεται στην περιοχή Baoan, η πόλη, Κίνα. Και το υποκατάστημα μας είναι στο Χογκ Κογκ (Co., ΕΠΕ τεχνολογίας QOHO).

Η Co. ηλεκτρονικής Shenzhen QOHO, ΕΠΕ έχει την ισχυρή δύναμη παραγωγής και Ε&Α. Τα προϊόντα QOHO περνούν το CE, πιστοποιητικό RoHS. Και το εργοστάσιο πήρε ISO9001: πρότυπα του 2008 για την έρευνα και την ανάπτυξη, πωλήσεις του κινητού ψηφιακού βίντεο εγγραφής, κινητές κάμερες, κάμερα αστυνομίας σωμάτων, προσωπικό μίνι κινητό DVR.

QOHO είναι βασισμένο σε Shenzhen, Χογκ Κογκ και ο κλάδος στη Σιγκαπούρη, είναι ισορροπημένος επεκτείνω την αγορά στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας όπως τη Μαλαισία, τις Φιλιππίνες, την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, τον πράκτορα της Αυστραλίας, τη Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο (UK), την έκταση, τη Δανία, distribtuor της Ουγγαρίας, την Ιρλανδία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, Filand, τη Γερμανία, ελβετικά, τη Γαλλία, Nertherland, την Ιταλία, τη Σλοβακία, την Κολομβία, την Ονδούρα, τη Χιλή, το Κουβέιτ, το διανομέα Ε.Α.Ε., το Ντουμπάι, το Ομάν, την Κένυα, το Μεξικό, τις Ηνωμένες Πολιτείες, Canda, τη Νότια Αφρική, τη Βραζιλία, την Τουρκία κ.λπ.

Η Co. ηλεκτρονικής Shenzhen QOHO, ΕΠΕ έχει, ε-σημάδι (ε-9), CE, FCC, πιστοποιητικό RoHS και έκθεση δοκιμής της δοκιμής θερμοκρασίας & υγρασίας & κλονισμού για όλα τα προϊόντα μας.

Πιστοποιητικό QOHO

 FCC CE

δοκιμή

Shenzhen QOHO Electronics Co.,LtdShenzhen QOHO Electronics Co.,Ltd

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

  Η επιχείρησή μας έχει αυξηθεί από τα ημιτελή προϊόντα τελειωμένος - προϊόντα

  από το 2005. Έχουμε αυξηθεί σημαντικά σε βάθος και αναπνοή από την έναρξή της. Σήμερα έχουμε επεκτείνει την πείρα μας και μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι έχουμε αναπτύξει την πείρα στο χειρισμό των διάφορων τύπων εξοπλισμών/εξαρτήσεων ασφάλειας που περιλαμβάνουν κινητό DVR, αυτόνομο DVR, κάμερα ασφαλείας. Το 2009, και το υποκατάστημα μας είναι στο Χογκ Κογκ Co., ΕΠΕ τεχνολογίας QOHO ((HK)). Το 2008 &2009, κάναμε το μεγάλο επίτευγμα για τα κάμερα ασφαλείας μας series.1n 2010&2011, σημειώσαμε μεγάλη πρόοδο για την κινητή σειρά καμερών DVR&car ασφάλειάς μας.
 

FCC CE RoHS QOHO

MDVR

δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Shenzhen QOHO Electronics Co.,Ltd Shenzhen QOHO Electronics Co.,Ltd Shenzhen QOHO Electronics Co.,Ltd Shenzhen QOHO Electronics Co.,Ltd Shenzhen QOHO Electronics Co.,Ltd Shenzhen QOHO Electronics Co.,Ltd Shenzhen QOHO Electronics Co.,Ltd Shenzhen QOHO Electronics Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : QOHO

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας 4G κινητό DVR για τις πωλήσεις καλής ποιότητας 4G κινητό DVR για τις πωλήσεις καλής ποιότητας 4G κινητό DVR για τις πωλήσεις καλής ποιότητας 4G κινητό DVR για τις πωλήσεις